Vi växer igen! Välkommen Madi Lane!

Våren är här! Visst känns det som att man fylls på med härlig energi igen! Ett år fyllt med hårda restriktioner har skakat runt både oss och våra blivande brudar. Detta har gjort att vi knappt vågat ta in mer klänningar i butiken. Men nu känns det äntligen som att vi snart kan lyfta blicken framåt igen, mot bröllop och fest! 

Vi presenter stolt ett nytt märke som kommer att passa alla er som älskar bröllopsklänningarna från Abby Waits och Lillian West. Ni som drömmer om en australiensk Berta Bridal klänning kommer att se en slående lik kollektion men mycket mera plånboksvänlig! 

Får vi lov att presentera romantiska Madi Lane! Klicka på namnet för att komma till vårt utbud av brudklänningar från detta vackra australienska märke.

Madi Lane bröllopsklänningar är designade av Elizabeth Young som har mer än 20 års erfarenhet av bröllopsbranschen. En kvinna med en medfödd stilkänsla som är synonymt med Madi Lane bruden. 

Stilkänslan dröjer sig kvar i varje fiber av hennes kreationer och visas i de finaste detaljerna som utgör hennes australiensiska bröllopsklänningar. Dansande mellan modern kreativitet och tidlöshet berättar Madi Lane-klänningar historien om ”Girl meets dress” – en tidlös kärlekshistoria. Varje Madi Lane-skapelse har utsökta applikationer och utsmyckningar, konstnärligt placerade på högkvalitativa tyger där hänsyn tagits ner till minsta detalj. 

Alla brudklänningar från Madi Lane går att få i storlek 32-58 (Europeiska storlekar).

Ni kommer se kollektionen i butiken i början av juli och en större trunk show kommer hållas i slutet av augusti. 

Vill du anmäla dig redan nu för att säkra din plats på Trunk showen? Mejla oss på hello@weddingstoremalmo.se

Vårpirriga kramar från oss på Wedding Store!