4 olika sätt att blända gästerna på!

Midja, längd, rygg och ringning – det finns många val och varianter av brudklänningar. Här är 4 sätt som du kan använda för att blända gästerna:

Midja: Framhäv dina kvinnliga former genom att välja en klänning som smiter åt i midjan. Även de mer raka och 20-tals inspirerade kreationerna kan vara lätt åtsmitande i de partierna så att dina former åtminstone skymtas. Det smickrar alla!

(Brudklänningar från Morilee)

Längd: I sommar syns både långa och korta brudklänningar på bröllopen! Har du snygga ben så kan du med fördel välja en kortare variant och vill du dessutom förlänga benen så väljer du en Nude-färgad sko med klack. Du som vill ha en mer klassisk brudlook väljer en lång klänning. Tänk på att prova ut den med rätt höjd på skorna så att du inte snubblar på den.

(Brudklänningar från Bianco Evento, Ladybird och Morilee)

Ringning: I åratal har tubtoppen eller ”Sweetheart -neckline” dominerat den skandinaviska brudklänningsvärlden, men med ett allt lekfullare mode i antågande ser vi fler ringningsvarianter på marknaden. Välj en ringning som smickrar ditt ansikte, hals och byst – för det är delar som utan tvekan står i fokus hela bröllopsdagen. Är det en öppen ringning kan du välja ett vackert halssmycke men är det mer påklätt upptill så satsar du med fördel på stora iögonfallande örhängen.


(Brudklänningar från Morilee)

Ryggen: Under själva vigselakten kommer gästerna att se en hel del av brudparets ryggar så du ska givetvis tänka på detta när du väljer klänning. En vacker djup rygg är mångas dröm. Klädda knappar är en annan utomordentlig detalj som kan dölja en mindre snygg dragkedja. Bär du chiffong och genomskinliga material så bör du dubbelkolla att bh-band och trosor inte syns igenom.

(Brudklänningar från Abby Waits)

Oavsett om du redan vet vilken stil du vill ha eller om du är helt ny i den underbara världen av brudklänningar; välkommen att boka tid här hos oss på Wedding Store. Vi hjälper dig att hitta den perfekta kombinationen så att du kan förverkliga dina drömmar om hur du vill se ut på er bröllopsdag!

Kärleksfulla hälsningar från oss alla till er alla