Weddingstore växer och presenterar ett nytt märke i butiken!

Följer ni oss i våra sociala medier så har ni redan sett att vi har blivit med ytterligare ett fantastiskt och svenskt märke i vårt stora utbud av brudklänningar. Vi är glada och stolta återförsäljare av bröllopsklänningar från Helena Granby Design.

Brudklänningar från Helena Granby Design finns endast hos ett fåtal exklusivt utvalda återförsäljare. Weddingstore har fått äran att bli en av dessa återförsäljare. På vår hemsida under Helena Granby Design hittar ni ett urval av de klänningar som vi har i butiken.

Bröllopsklänningar från Helena Granby genomsyras av förtrollande nordisk och skandinavisk romantik. Varje klänning har noga utvalda och genomtänkta material och detaljer. Spets, crepé, tyll och chiffong är material som återkommer i de vackra brudklänningarna. Mjuka sensuella linjer som framhäver din kvinnlighet på bästa vis.

Alla brudklänningar från Helena Granby Design sys upp efter varje kunds mått och längd. Det finns någon för alla kroppsformer och storlekar.

Varmt välkommen att boka tid för att prova bröllopsklänningar från Helena Granby Design!

Med kärlek,
vi på Weddingstore