Trendrapport från Justin Alexander


Trendrapport från Justin Alexander! Låt oss prata trender! Justin Alexander höst/vinter 2022 innehåller alla de stora trenderna som våra brudar letar efter.

Vi börjar med trenden Modern Moments, en trend som omfamnar starka stiluttryck med en fräsch och modern estetik.

Ebony Erin Electra

Från trendiga ballongärmar på den graciösa, stiliga Ebony, till draperade livstycken på den vackra Evan. Du hittar sexiga draperade öppna ryggar på stilen Elliot och fräcka kjolar med slitsar på klänningen Everley. Vi älskar de rena och eleganta siluetterna med moderna detaljer på klänningarna Emerson och Erin. Gör ett Statement i Estelles vackra två-i-ett-look med sin svävande rosett, eller Electra med sin supersexiga pop-in-kjol som kan tas bort för att exponera benen under den rena gnistrande tyllen.

—————————————————————————————————————————–
Nästa trend, Delikata Utsmyckningar kan hittas i hela säsongens klänningar. Vi älskar att dessa djärva looks är så stora just nu och vi kan inte vänta med att se brudarna lysa i dessa slående klänningar.


Elma Eleanor Elyssa

Dekadent design med vacker elegans. Klänningarna EganElma och Evie har skimrande broderier. Regala Eleanor och Ezra pryds även denna säsong med kungligt inspirerade detaljer. Graciösa kjolar som Emmett är som hämtad rakt ur en saga. Kontursnitt kan hittas på många av dessa stilar, vilket ger den figurnära perfekta passformen för den definerade midjan som många brudar är ute efter. Esme med sin djärva spets, Elora med sin korsettlook och Easton med definierad trumpet-silhuett. Modellen Elissa är en av säsongens favoriter med de vackra off-shoulder-ermerna och en gnistrande siluett med drömska spetsdetaljer.

——————————————————————————————————————————-

Den sista trenden, Raffinerade Texturer, väcker stort intresse i den här säsongens klänningar.


Ellie Eden Emily

Tidlösa klänningar ger ett nytt perspektiv med slående spetsar, inslag av tonala färger och utsökta släpdetaljer. Ellie är en söt och feminin ankellång klänning i spets, och Eden och Everette ger oss stor textur genom vackra volangkjolar i lager. Detaljerade spetsar finns i ElyanaEmber och Elyse, och vår söta Emily är designad i en romantisk blommig spets. Emmie-klänningen ger ballerinavibbar med spaghettiband, definierad midja och en lätt och luftig tyllkjol.