Boho drömmar för blivande brudar

Hej blivande brudar!
Bröllop planeras för sommaren och vi är i full gång med brudklännings-provningar! Så känner du att det är dags är du varmt välkommen att prova brudklänning hos oss. Du kan boka tid här i vår kalender.

Boho, Boho-chic, Boho-glam, Boho-lux – kärt barn har många namn
En trend som verkligen är för att stanna är BOHO! Vi har så många fina klänningar med just den romantiska hippie-känslan. Här får det gärna vara vidd i ärmarna och kjolarna får gärna ligga som mjuka moln runt fötterna. BOHO kan även vara tighta följsamma klänningar med djupa urringningar. Spetsen är mjuk och mönstret kan variera från blommor i virkad spets till den tunna franska spetsen med rosenmönster.Boho-trenden är som gjord för de förälskades bröllop – samtidigt tidlös, raffinerad och romantisk! På bilderna visar vi några godbitar från kollektionen Lillian West som finns i butiken just nu. Skulle inte din storlek finnas eller om du önskar en annan färg är leveranstiden ca 5 månader. Men mycket finns på lager och kan skickas omgående så än hinner du beställa just din dröm.

En hälsning från Bella
Tack för att ni sprider så mycket värme och glädje när ni kommer till vår butik i Malmö! Vi försöker precis som ni att se framåt och håller tummarna för att era inplanerade bröllop blir av. Det är mycket som händer fortfarande men vi har aldrig varit med om ett mer kreativt år i bröllopsbranschen. Vi har skapat nya sätt att ha provningar på med ett fåtal medföljande i sällskap till bruden och resten följer med digitalt.

Bröllopen har delats upp i två delar med att vigseln skett på det planerade datumet och festen blir längre fram. Nu har vi även märkt att det kommer en del bebisar emellan och festen skjuts fram till ända till 2023. Som sagt ett händelserikt och kreativt år även 2021…

Vårpirriga kramar från oss på Wedding Store till er alla!