Trendrapport del 5: Sammanfattning av trender 2021!

Nu har vi kommit till sista delen i Bellas stora trendrapport för 2021. Har du hittat en ny drömklänning? Eller har vi kanske gett dig inspiration till en ny stil, som du inte ens visste om att du ville ha?

Vi laddar inför och längtar efter fest i alla former. Klänningen får styra vilken nivå du som brud vill uppnå och vilken stil som passar just ert bröllop. Vilken av stilarna är du som brud 2021?

Är du den smakfulla och romantiska bruden?
Då bär du en löst sittande klänning med vidd i ärmen som t.ex. ballon-arms eller bishop-arms. Ovandelen får gärna vara tight och midjan ska framhävas tillsammans med en djup skuren rygg. Slöjan kan uteslutas och en större hårdekoration kan bäras till en busigare uppsättning.

Är du den stilrena eleganta bruden?
Då väljer du en cape eller en kjol som du har över klänningen som skapar spänning och en svårslagen elegans. Välj en enkel klänning under som gärna följer kroppens form och axelbandslös för att ge den rätta känslan när capen eller överkjolen bärs. Här väljer du bort slöja och väljer en bird-cage eller diadem. Håret får gärna vara löst men hårt stylad i en Hollywood look.

Är du disco-bruden?
Här är det du som står i centrum och är inte rädd för att synas! Här kan du välja en galet stor klänning eller den smalare mer kroppsnära men båda har en sak gemensamt nämligen – GLITTER! Detta är hyllningen till årets fest och inget kan stoppa denna bruden. Välj slöja som matchar eller bryter helt från klänningen, skippa tiaran och bär stora smycken istället. En second-dress kan vara skönt att ha när festen kör igång framåt småtimmarna tillsammans med ett par sköna sneakers!

Lets get married!

Hos Wedding Store hittar du ett brett utbud av brudklänningar, festklänningar, balklänningar, tärnklänningar och mängder med fantastiska accessoarer! Vi ser fram emot att hjälpa er på resan fram till bröllopsdagen, till den stora festen, till balen – vad än för tillställning du ska på. Varmt välkommen att boka tid här i vår kalender för din provning.

Hjärtliga kramar från oss alla till er alla!