Trendrapport del 4: Extravagant glamour

Är du en blivande glamorös brud? Då kan årets trender med mikado och satin vara något för dig. Eller för dig blivande brud som inte vill ha spets på din brudklänning, du vill kanske ha något som är lite mer stilrent men ändå med en dramatisk touch?

Lager på lager
Nu ser vi mer av lager på lager av tyll där man låtit ett lager pudrats med glitter för att skapa effekt i kjolen. Här finns många fina lösningar med avtagbara kjolar som kan bäras ovanpå brudklänningen som man sedan tar av om man vill ha en enklare klänning till middagen. Det här är ett enkelt sätt att få en ”2 i 1” – bröllopsklänning. Vad sägs om att bära den avtagbara kjolen tills det är dags för första dansen och då ”avslöja” klänningen under kjolen? Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad som är möjligt.


(Brudklänningar, avtagbar kjol – från Pnina Tornai)

Satin och mikado
Tyger som reflekterar ljus har alltid skapat en känsla av lyx. Årets upplaga av klänningar i satin och mikado från Morilee och Pnina Tornai har en flörtig och tidlös elegans! Här ser vi även smalare klänningar där tygerna broderats med pärlor och stenar för att lyfta känslan av den stora festen! Precis vad vi behöver och längtar efter 2021!


(Brudklänningar från Morilee och Pnina Tornai)

Hos oss på Wedding Store hittar du ett brett sortiment av brudklänningar, vi har något för alla. Wedding store välkomnar blivande brudar med alla kroppsformer, storlekar, budget – önskemål. Vi har även ett stort utbud av fest och balklänningar, för exempelvis brudens mor och tärnorna eller om du är en blivande brud som vill ha en brudklänning i en viss färg.

Varmt välkommen att boka tid här för din provning. Vi ser fram emot att få vara en del på er fantastiska resa fram till bröllopsdagen.

Kärleksfulla kramar från oss alla till er alla!