Trendrapport del 3: Kunglig elegans & modern discokänsla

Nästa del i Bellas stora trendrapport för 2021 bjuder på otroligt vackra accessoarer till bruden. Enzoani briljerar med ett stort utbud av den heta trenden cape till brudklänningen. Du kanske inte visste att du ville ha en cape men får ett ”vill-höver” – begär? Välkommen in till oss på Wedding Store, så hjälper vi att hitta rätt cape som kommer att matcha din brudklänning allra finast!

Ser du dig som en prinsessa, drottning eller gudinna på din bröllopsdag?
Att bära en cape till sin klänning är inte lika främmande längre. Nu finns det lättare varianter i lekfulla lätta tyger som minskar känslan av att känna sig som en drottning och att det bara är kronan som fattas. Samtidigt kan ju den känslan vara helt på sin plats till rätt klänning, eller hur! För är det någon dag som man ska få känna sig som kung och drottning så är det väl ända på själva bröllopsdagen. En mästare på cape är märket Enzoani där vi bländas av vackra tyger tillsammans med klänningar som sitter mot kroppen. Här ser du några modeller som redan finns i butiken.

(Enzoani Nadia, Enzoani Neda och Enzoani Nelia)


(Enzoani cape Monika, cape från Pronovias Accessories)

Discokänsla i nutid!
En av säsongens ljusglimtar! Brudklänningar som glittrar, skimrar och reflekterar ljus är inget nytt, det är nästan ett måste i varje designers kollektion. Två mästare på detta är Randy Fenoli och Pnina Tornai, toppdesigners på världskända Kleinfeld i New York som nu hittat till vår lilla butik i Malmö! Det känns helt overkligt och vi får då och då påminna oss om att vi har två av Kleinfelds största stjärnor i våra garderober! Halleluja!

(Brudklänningar från Pnina Tornai)


(Privat bild från Randy Fenolis kollektion Silver Springs)


(Randy Fenoli Bentley och Randy Fenoli Andrea)

Visst är det här ett glamoröst, glittrande och extravagant blogginlägg? Hos Wedding Store i Malmö hittar du något för alla brudar. I vårt breda utbud finns brudklänningar för prinsessan, den bohemiska sommarbruden, den sexiga bruden, den minimalistiska, den med en mindre budget, den med större former – ja något för alla! Vi har även ett stort utbud av bal, fest och tärnklänningar, något för tärnan, något för brudens mor, något för bästa vännen.

Varmt välkomna att boka tid här, för er provning hos oss! Vi ser fram emot att dela en rolig och härlig upplevelse med er!

Varma kramar från oss alla till er alla!