Trendrapport del 2: Smakfull romantisk stil!

Första temat som vi tittar närmare på i Bellas trendrapport för 2021 är den romantiska stilen. Hos Wedding Store hittar du en mängd olika slags brudklänningar och accessoarer som gör att du kan kombinera dig fram till din drömklänning. En fin spetsbolero, ett bälte som accentuerar midjan, ett avtagbart släp? Ja valen är många och vi hjälper dig att prova kombinationer tills du hittar rätt.

Ärmar är ett hett ämne inom brudvärlden. Många blivande brudar vill ha något som döljer ärmarna under själva vigselceremonin men gärna att det går att ta av efter middagen och när festligheterna börjar. Om du inte vill ha en hel topp eller bolero, så kan avtagbara ärmar vara något för dig.

Ballon-arms eller biskop-sleeves
Vad är då ballon-arms eller biskop-sleeves? Vi kan börja med att lugna er med att säga att 80-talets ärmar på brudklänningarna inte är på väg tillbaka utan det här är en mer sofistikerad stil med luftig ärm som bärs med en enkel design på klänningen och sparsamt med accessoarer. Om du som vi redan förälskat dig i klänningar med ärm så är den avtagbara ballong-ärmen helt rätt och du väljer själv när den ska på och av.

Här kommer några riktigt romantiska modeller från märket Morilee som har ett brett sortiment med smakfulla klänningar med ärm. Här hittar du både ballon-arms och tighta tattoo-arms där spetsärmen lägger sig som en tatuering längs armen. Vackert, eller hur?

Svensk romantik
Vår svenska modedesigner Louice Hedin som står bakom märket Abby Waits bjuder på massa fina klänningar i den nya kollektionen med vida och avtagbara ärmar. Här får vi även njuta av spetsar i 3D och romantiskt virkade spetstyger med rejäl vidd som är så fint!


Drömmer du om att stå brud i en romantisk bröllopsklänning? Varmt välkommen att boka tid hos oss på Wedding Store för din provning. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hitta den där Klänningen – som får dig att skina extra ljust på er stora dag.

Hjärtliga kramar från oss på Wedding Store