Trendrapport brudklänningar 2021 från Wedding Store – del 1!

Det är dags att blicka framåt och brudmodet 2021 är hetare än någonsin! Brudklänningarna reflekterar på många sätt den tid som vi lever i just nu och aldrig har det funnits så många varianter på klänningar som ska passa både små och stora tillställningar. Många blivande brudpar tar det säkra för det osäkra och planerar för en mindre tillställning under 2021 och hoppas på den stora festen lite längre fram. Brudmodet återspeglar just detta att kunna vara flexibel in i sista stund då pandemin har gjort att både B och C- planer har skapats.


(Bild av yogesh more från Pixabay)

Många ljuvliga trender i år!
Det finns många trender och ett enormt utbud av vackra bröllopsklänningar att välja på; därför delar vi upp trendrapporten i 5 delar! Se fram emot att få titta närmare på kungliga brudklänningar, vackra kreationer från exempelvis Pnina Tornai, Abby Waits och Morilee. Förra sommarens stora Boho-trend fortsätter och nya Boho-kollektioner är redan i butiken. Det är en säsong fylld med överraskningar och Wedding Stores egna trendkännare Bella Hansson har samlat de viktigaste trenderna för våren och sommaren 2021.

(Bella Hansson jobbar med en blivande brud under en provning)

Populära stilarna Boho och Vintage fortsätter att toppa trenderna
Orden Boho och Vintage har länge varit ledord för många brudar när de beskriver hur deras brudklänning ska se ut. Under 2021 kommer vi att få lära oss nya ord som Ballon- arms eller biskop- sleeves som kommer bli lika trendigt som ordet Boho. En cape och extra detaljer som förhöjer är något som vi kommer att se mycket mer av. Detaljer som man lätt kan lägga till, exempelvis, om man vill ha längre släp under vigseln och lätt tar av till middagen. Redan nu har Bella Hansson hört många blivande brudar som resonerar fram två olika ”looks” från en och samma klänning. Det här är ju så spännande! Så slå dig ner, ta en kaffe och njut av allt det vackra som du kommer mötas av när du kommer till oss på Wedding Store.

(Bilder från Wedding Store i Malmö)

Nästa vecka tittar vi närmare på romantiska brudklänningar med ärmar som får dig att tappa andan <3

Vill du prova brudklänning, balklänning eller festklänning så boka gärna här, via vår bokningssida. Där kan ni se vår kalender över lediga tider. Har ni frågor eller funderingar så maila oss, ring oss, skriv på Facebook eller på Instagram.

Pirriga kramar från oss på Wedding Store