Äntligen är ett nytt år här!

Vi har tagit klivet in i ett nytt år; varmt välkommen 2021!

Det är tuffa tider på grund av pandemin. Bröllop ställs in eller skjuts upp på obestämd tid. Vi förstår att det är svårt att drömma om bröllop och att planera sitt bröllop men vi säger: fortsätt drömma! Det kommer att bli bättre, det kommer att ordna sig.

En ny trend som har dykt upp, är att många par väljer att gifta sig med enbart de allra närmsta närvarande och att de har festen längre fram, när alla kan umgås fritt igen. En del av dessa par har även valt att live-sända/ streama sin vigsel genom exempelvis Facebook-grupper. För par som känner att det är viktigt att gifta sig och vill vara gifta så snart som möjligt, så kan det här vara ett sätt. Det är även många som väljer att få vigseln filmad för att sen kunna visa filmen på bröllopsfesten. Möjligheterna finns, det är upp till er som par, att välja hur ni vill göra, vad som känns bäst för er!


Det är också vanligt nu att många brudar känner att bröllopsklänningen som de redan har valt och väntat på att få använda, inte längre känns rätt, inte längre passar, ger dem negativa vibbar för att de tänker på de tråkiga omständigheterna i världen. Vi finns här för att hjälpa alla blivande brudar att hitta den där klänningen, den som ger dig pirr i magen, den som ger dig tårar i ögonen, den som får ditt hjärta att slå extra snabbt.

Vi på Wedding Store har alltid varit noga med att hålla butiken fräsch och städad. Under pandemin spritar vi av ytor i butiken mellan varje kundbesök. Handsprit står framme för er som vill använda det under ert besök. Självklart vill vi att både ni och vi tar vårt gemensamma ansvar; kom till ert bokade besök under förutsättning att ni är symtomfria. Vi vill att er provning ska vara en rolig, härlig och underbar upplevelse!


Har ni frågor, funderingar eller vill ge oss feedback av något slag; så maila oss, ring oss, skriv på Facebook eller Instagram.

Som alltid; så är ni varmt välkomna att boka tid här, för er provning.

Håll ut i dessa tider!

Kram på distans från oss på Wedding Store