God jul och Gott nytt år!

Vi på Wedding Store vill passa på att önska Er alla ett fint slut på 2020. Året har varit annorlunda på många sätt för våra blivande brudar och väldigt utmanande för oss i bröllopsbranschen. Tillsammans har vi lyckats lösa det mesta och en del av er ser vi igen 2021 då den stora festen ska hållas!

Vi vill tacka alla våra kunder som köpt eller beställt klänningar till era bröllop under 2020 och inför 2021 utan Er är vi ingenting <3 !

Nu tackar vi för detta året och ser framemot när vi kan hålla bröllop i stor skala igen. Vi vet att längtan att få börja prova klänningar till bröllop och fest är stor! Så vi fortsätter året ut med att ta emot er som vanligt med ett sällskap i taget. Under jul och nyår har vi stängt julafton och nyårsafton och röda helgdagar så som den 25 och 26:e december samt den 1:e januari. Ni kan alltid nå oss via mejl och på våra sociala medier.

Besök oss gärna på vår hemsida för mer inspiration eller om du vill beställa smycken via shopen på Facebook inför jul och nyår! Massa fina smycken finns i flödet som vi kan skicka direkt hem till dig!

Vill ni besöka oss mellan jul och nyår så in och boka en tid på vår hemsida redan nu! Tidsbokning gäller för alla besök även för bal och festklänningar. Skrädderiet håller stängt fram till den 4/1-2021.

Vi önskar Er alla en riktig
GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!

Bella, Anna och Gabbi