Vi bugar och niger för drottning Pnina!

Här är hon! Vårt nya tillskott i vår välsorterade butik!

Pnina Tornai, exklusiv designer för Kleinfeld Bridal Salon New York! Tillsammans med Randy Fenoli och Hailey Page är hon den mest efterfrågade designern bland blivande brudar som besöker Kleinfeld i New York. Programmet ”Say yes to the dress” har blivit en världssuccé och hennes klänningar har en stor efterfrågan i Europa.

Wedding Store har länge funderat på att ta in brudklänningar ur hennes kollektioner men inte riktigt känt att de har passat våra skandinaviska brudar, då de är väldigt detaljerade och ”nakna”. Men när Pnina ritade sin nya kollektion hade hon Europa i tankarna och gjorde klänningar som vi tror att ni kommer att älska!

Pnina har ett helt eget sätt att designa brudklänningar och hon får till en passform som verkligen har blivit hennes signum. Med tyger importerade från Europa skapar hon magi med en kollektion som har stor variation. Den har allt från stilrena klänningar i rena linjer, gjorda i finaste chiffong med handbroderad spets, till en unik design med kaxiga detaljer. Hennes välarbetade romantiska prinsessklänningar som smyckas av Swarovski kristaller och dyrbara specialtillverkade Pnina-stenar andas Haute Couture lång väg.


Så kära blivande brudar, nu behöver ni inte åka till New York för att prova Pnina Tornai brudklänningar! Wedding Store har tagit New York till Malmö!

Boka tid här, redan idag för provning och din alldeles egna ”Say yes to the dress”– upplevelse!

Kram till er alla!