Ärmarnas underbara värld

Drömmer du om en brudklänning med ärmar? Då är det här blogginlägget för dig. Hos Wedding Store hittar du ett stort utbud av brudklänningar med ärmar i många varianter. Några av våra storsäljare är brudklänningar från Abby Waits, Lillian West och Bianco Evento.


Att ha ärmar på sin brudklänning kan ge en lite mer täckande look eller en väldigt sensuell look, helt beroende på vilken stil av ärmar. Är det detaljerade spets som får din puls att slå extra snabbt? Eller föredrar du den virkade stilen?


Visst är det läckert med långa ärmar och en öppen rygg? Den här stilen passar väl för blivande brudar som vill ha en wow-effekt både fram och bak, för brudar som vill visa upp sin rygg och för brudar som gillar en sensuell och glamorös stil.


Gillar du íden med ärmar men vill inte ha dem tighta? Då kan någon av de här modellerna från Enzoani eller Lillian West vara din drömklänning.


Oavsett om du redan vet vilken stil du vill ha eller om du precis ska börja prova brudklänningar, så hjälper vi dig att hitta klänningen med stort K. Titta gärna in på vår hemsida för inspiration, spara gärna bilder på klänningar som får ditt hjärta att slå extra hårt och boka tid redan idag för din provning.

Varma höstkramar från oss!