En drottning kommer till Malmö!

BIG NEWS!

Vi nyper oss i armen och undrar om det är sant! Snart kan vi presentera ännu en stor eftertraktad designer från Kleinfeld Bridal Salon i New York. Den här kollektionen är speciellt framtagen för den skandinaviska bruden med fokus på detaljer som framhäver det bästa av det mesta. Vår kung – Randy Fenoli får snart dela tronen i vår butik med en riktig drottning! Vi kommer snart att avslöja vem vår nya stjärna är och släppa bilder på delar av kollektionen som kommer i höst.

Självklart kommer även Randys nya kollektion till butiken och godbitarna från 2020 kommer att finnas kvar ett tag till. Vi säljer ut delar från kollektionen 2019 och är du intresserad av priser och storlekar så hör av dig till oss i butiken.

Visst låter det spännande! Vi hoppas på att kunna ha ett event i butiken i samband med lanseringen men i dagsläget vet vi inte hur upplägget blir. Följ oss på Facebook och Instagram där vi dagligen lägger upp vad som händer i butiken.


Varmt välkommen att boka tid för en kostnadsfri provning av brudklänningar. Ni vet väl om att ni även kan boka en VIP-provning? Hos Wedding Store innebär det en cirka 2 timmar lång provning, ni är ensamma i butiken med er brudkonsult, ni får lite gott att dricka och äta, ett sällskap på max 6 personer (utöver bruden) – och allt till en kostnad på 1700 kr. Visst låter det som en fantastisk upplevelse?

Kram från oss till er alla!