Något litet extra i håret?

När det är dags för bröllop, bal och stora tillställningar så lägger vi ofta mycket fokus på hur vi ska ha vårt hår. Ska det vara en viss typ av frisyr, håruppsättning, stil eller om vi ska ha ett visst hårsmycke?


Förr i tiden var det väldigt viktigt med hårsmycken, den där lilla extra detaljen hade stor betydelse för helheten såg ut. Ta till exempel 1950-talets läckra frisyrer som ofta pryddes av någon vacker hårkam eller diadem. Det är nästan lite synd att vi inte använder diadem, tiaror, hårnålar och hårkammar oftare. Det piffar upp en outfit på ett härligt sätt och ibland kan det knyta ihop säcken för en viss stil man strävar efter i sin look. Ser du dig som en bohemisk prinsessa med blommor i håret? Är du en drottning med en glittrande tiara? Eller är du kanske den vintage-inspirerade bruden med en vacker pärlbeströdd hårkam i håret?


Idag finns ett stort utbud av hårnålar, hårspännen, hårkammar, diadem, tiaror med pärlor, strass, gnistrande stenar, i olika färger, former och storlekar. Hos oss på Wedding Store finns ett brett utbud av accessoarer som kan bli pricken över I:et för din look.


Varmt välkommen in för att njuta av allt vackert ögongodis i butiken!

Glittrande kramar från oss