Prisvärd elegans från Bianco Evento

Sedan 2009 har Bianco Evento försett brudvärlden med prisvärda och eleganta bröllopskläder. I deras stora sortiment finns långa brudklänningar, korta klänningar, en del jumpsuits, i varierande storlekar och stilar. En hel del av deras utbud finns även i plus-size storlekar.Bianco Evento är en europeisk designer av stilrena brudklänningar, boleros, spetstoppar, slöjor, hårsmycken, det mesta en brud kan önska sig. Kännetecken för deras brudklänningar är stilrent, elegant och stora kombinationsmöjligheter. Många av klänningarna har vackra detaljerade överdelar, ärmar och markerade midjor. En hel del av bröllopsklänningarna kan gärna kombineras med en spetstopp eller en bolero. Är du en blivande brud som vill ha lite täckning över armarna under själva vigseln och sen vill kunna göra ett enkelt byte till festen, vad sägs om någon av de här överdelarna?En viktig tanke bakom designen är att brudklänningarna ska kännas bekväma att ha på sig. Bianco Evento har provat sig fram och hittat en bra kombination av passform och bekvämlighet. Många klänningar har insydda korsetter som ger extra stöd, stabilitet och hjälper till att få fram din figur på det allra vackraste sättet. Kjolarna består av flera tunna lager tyg som gör att klänningarna känns lätta att bära och har vacker volym. Självklart finns även ett stort urval av underkjolar som hjälper dig att få den bästa passformen. Vilken underkjol som passar bäst till din brudklänning, det hjälper vi dig med.


Bianco Evento fokuserar på blivande brudar som ser sig själva som en glad person som älskar naturlig skönhet och enkelhet. De vill att du ska stråla på din bröllopsdag och vara bekväm.

Hos Wedding Store hittar du ett flertal vackra brudklänningar från Bianco Evento. Några av våra bästsäljare är klänningarna Omnia, Harmonia och Aspen. Visst är de utsökta?


Du är alltid varmt välkommen till oss för att prova brudklänning. Vi hjälper dig att hitta klänningen som förverkligar dina drömmar om hur du vill se ut på er stora dag. Så vad väntar du på? Boka tid här, redan idag.

Varma september kramar från oss alla till er alla!