Något värmande på den stora dagen?

Vi går sakta mot kyligare tider och vad passar då bättre än att kika på vackra jackor, sjalar, boleros och fuskpälsar som kan värma dig lite på den stora dagen. Du har kanske valt en brudklänning med korta ärmar eller långa ärmar men vill ändå ha något värmande under vigseln? Eller så har du en brudklänning med axelband eller helt axelbandslös och vill ha en fluffig fuskpäls för att få en extra glamorös look?Det är alltid en bra idé att utgå från hur du är som person, om du är en frusen person eller om du gillar något lite mer täckande. Som brud ska du inte behöva huttra dig igenom bröllopsdagen. Förutom jackor, boleros och fuskpälsar så finns det såklart en mängd mer accessoarer för höst och vinterbrudar. Handskar kan vara en idé, kanske lite tjockare strumpbyxor eller strumpor för den delen. Självklart hoppas vi på underbart väder på er stora dag men om det blir regn, så är det bra att ha paraplyer.


Hos oss på Wedding Store får du alltid goda råd om vad som passar med just din brudklänning. Förutom ett brett sortiment av brudklänningar i många stilar och storlekar, så har vi även en mängd accessoarer för att göra din look komplett. Det finns spetstoppar, sjalar, slöjor, bälten, smycken, håraccessoarer, skor, boleros, fuskpälsar – ja det mesta du kan tänka dig. Varmt välkommen till oss för en fantastiskt härlig upplevelse.


Kram från oss på Wedding Store