Randy Fenoli brudklänningar

Hello Beautiful!”

Tror att de flesta av oss har sett minst ett par avsnitt av TLC:s Tv-show ”Say yes to the dress!”. En av de mest älskade personerna är Randy Fenoli. Vi har fått lära känna honom i hans arbete hos Kleinfelds brudbutik i New York. I genomsnitt har Randy arbetat med ca 15 000 brudar per år, så erfarenhet av blivande brudar, det har han mängder av.


Driven av sin fascination för design, lärde Randy sig själv (!) att sy redan vid 9 års ålder. Hans passion för mode och design ledde honom till den hyllade skolan Fashion Institute of Technology (FIT). Under sin utbildningstid vann han många priser för sin makalösa design och sina prestationer. Han har dessutom mottagit två stycken DEBI ( Design Excellence in the Bridal Industry) priser. Ingen är väl förvånad över det? =)


Hans (hittills) två kollektioner Beautiful Beginnings och Silver Springs är hyllade världen över. Inspirationskällan till alla hans vackra kreationer är kvinnor. Han inspireras av kvinnors personliga stil, styrka, femininitet och olika personligheter. Tanken bakom hans kollektioner är att brudar ska ha möjlighet att välja designbrudklänningar som ligger inom en budget på ca 15 000 kr – 50 000 kr. Randy Fenoli ser sig som en Couture designer som levererar högklassiga designade produkter med vackra tyger, fantastiska spetsar, oslagbara broderier och pärlor och en fantastisk passform.Som den mest pålitliga källan inom brudvärlden ser Randy Fenoli det som sin mission att ”Utbilda, Höja och Boosta” (Educate, Elevate and Empower) en brud till att välja den viktigaste klänningen i hennes liv och att inse sin egen personliga skönhet. För Randy är det även viktigt att det finns en stor bredd bland stilarna på hans brudklänningar. Det ska finnas något för bruden som vill vara sexig, för bruden som drömmer om att vara en prinsessa, för den bohemiska bruden eller för den klassiska bruden.Hos oss på Wedding Store finns ett härligt urval av brudklänningar från Randy Fenoli´s kollektioner. Är det kanske någon av dem du drömmer om? Boka tid här, för provning, så hjälper vi dig att hitta Klänningen som du bara måste ha!

Kram från oss på Wedding Store