Utsökta underverk under brudklänningen

Rätt slags underkläder arbetar tillsammans med brudklänningen. Underklädernas uppgift är att forma och framhäva det du vill och dölja det du inte trivs lika bra med. För många är det viktigt att underkläderna också ska se vackra och sexiga ut inför bröllopsnatten. Även om man redan har levt ihop under några år innan man gifter sig, så finns det många blivande brudpar som vill ha en spännande bröllopsnatt. Då blir det ofta man väljer mellan bekvämlighet och snygghet. Finns det mellanting? Ja säger vi! I det här blogginlägget visar vi underkläder från varumärket Poirier, som är framstående inom just underkläder och lingerie för brudar.


Underkläder kan göra stor skillnad på hur brudklänningen ser ut på just din kropp. Frågorna brukar vara många: vad för underkläder ska jag välja, vad fungerar bäst till min typ av brudklänning? Behöver jag en BH? Vad för slags BH? Finns det BH som är tillräckligt djup i ryggen?


Idag är det vanligare och vanligare att brudklänningar har inbyggda BH:ar och korsetter. I regel ger de tillräckligt mycket stöd och lyft, om bruden känner sig bekväm nog med att ha bara klänningen. Ofta vill brudar ha en BH på sig, när de har en axelbandslös brudklänning eftersom känslan är att klänningen annars kommer att glida ner, brösten kommer att hoppa ur sin plats och många andra orosmoment. Men lita på din brudkonsult och din sömmerska. Vid inprovningarna, ser sömmerskan med sitt erfarna öga vad som behövs justeras för att brudklänningen ska passa just dig. Så när det kommer till den stora dagen, så behöver du ingen extra BH, du har en klänning som sitter som gjuten för just din kropp.

Det är inte bara BH och bröst som kan bekymra en blivande brud. Ofta så är det området kring magen och höfterna som kvinnor ser som sina problemområden. Alla kvinnor är vackra precis som de är, kvinnokroppen är fantastisk. Men vi vet också att man ibland behöver lite extra hjälp och stöd för att känna sig bekväm och snygg. Det finns hjälp att få genom en oändlig mängd varianter på Shape underkläder. Vill du ha med ben, vill du ha som en kjol, vill du ha som en underklänning? Vill du ha i vitt, vill du ha i hudfärgat, vill du ha med spets?Oavsett vilken figur du har, oavsett om du är slank med rakar former eller en stor kvinna med kurviga former, så gör rätt underkläder skillnad i hur du ser ut och känner dig i din brudklänning. Underkläder som känns bra och sitter bra är minst lika viktigt som att hitta de rätta skorna eller håraccessoarerna till din outfit. För om du känner dig bekväm och snygg – så syns det ändå inifrån (underifrån) och utåt.


Kom in till oss så guidar vi dig till de bästa underkläderna för just din brudklänning. Boka tid idag!

Kram från oss på Wedding Store