Modern lyx från Enzoani

För den moderna bruden som drömmer om en brudklänning med läckra tyger, utsökta detaljer och en dramatisk känsla – så kan brudklänningar från Enzoani vara den rätta vägen att gå.
Enzoani grundades i södra Kalifornien och den allra första kollektionen släpptes år 2005. Sedan dess har Enzoani globalt blivit ett välkänt märke inom brudvärlden. Varumärket anses vara ett framåtsträvande modehus som fokuserar på den moderna bruden som vill ha en lyxig känsla på sin bröllopsdag. Kännetecken för deras brudklänningar är att de kombinerar traditionell och modern design, sensualism, exceptionell passform och skickligt sömnadsarbete.

Det finns en fantastisk bredd i deras fyra kollektioner; Enzoani, Blue by Enzoani, Beautiful Bridal och Élysée. Som brud kan du välja och vraka mellan stilar, modeller, detaljer, hur mycket hud du vill visa, hur mycket drama som passar just dig – ja vad drömmer du om?Brudklänningar från Enzoani säljs enbart hos exklusivt utvalda återförsäljare och endast i butik. Wedding Store är en av dessa stolta återförsäljare och i butiken finns ett härligt urval med brudklänningar från deras kollektioner. En av våra storsäljare är den vackra klänningen Lesley.Vill du bli en #enzoanirealbride? Boka tid hos oss för provning. Vi hjälper dig att hitta klänningen med stort K. Den som förverkligar dina drömmar och får dig att längta ännu mer till er stora dag. =)

Varmt välkomna till Wedding Store i Malmö <3

Kram från oss alla