Vackra vida volymer

Att hitta sin brudklänning är en spännande resa. Det kan kännas pirrigt, överväldigande och ibland lite förvirrande. Det finns en oändlig variation och att hitta klänningen med stort K – det kan vara ett projekt. I det här blogginlägget njuter vi av brudklänningar med mycket volym. Har du alltid drömt om att vara en prinsessa på er bröllopsdag? Att ha din alldeles egna bal på slottet? Ja då kan någon av de här underbart vackra brudklänningarna vara din.

(Bilder: Enzoani, Bianco Evento, Ladybird)

Brudklänningar som kallas för prinsessmodell och balklänning är ofta axelbandslösa med stora och vida kjolar. Idag har en hel del klänningar redan insydda underkjolar som ger volym men en extra underkjol kan hjälpa till med att få den där perfekta formen.

(Bilder: Randy Fenoli, Bianco Evento, Morilee)

Du kanske lockas av tanken på en brudklänning med volym men är orolig för att den ska vara tung och otymplig att ha på dig? De flesta brudklänningar idag är gjorda av lätta tyger och bygger på principen ”lager på lager” – det gör att man får volym utan mycket tyngd. Självklart är en klänning i prinsessmodell tyngre än exempelvis en lätt och ledig bohemisk klänning. Men det är ju därför du ska prova dig fram till vad du känner dig finast i och mest bekväm i.

(Bilder: Morilee, Ladybird, Enzoani)

Är du en plus-size kvinna som alltid har drömt om att vara en prinsessa den dagen du gifter dig men fått höra att det inte passar med stora brudklänningar på stora kvinnor? Vi säger: strunta i dessa oskrivna regler! Det finns en hel del oskrivna regler om hur en brud ska se ut, vi tycker att alla ska se ut precis så som de vill. Oavsett kroppstyp, kroppslängd, hudfärg – ja vad än det kan vara – så ska du hitta den brudklänningen som förverkligar din dröm om hur du vill se ut på er bröllopsdag.

(Bilder: Sincerity, Ladybird Plus, Morilee – Julietta collection)

Hos oss på Wedding Store finns brudklänningar i varierande priser, modeller och storlekar. Varmt välkomna att boka tid för provning.

Kramar till er alla från oss alla!