Stilrena brudklänningar

Många brudklänningar har helt fantastiska detaljer. Ofta är det i form av spetsapplikationer som ser ut som blommor, blad eller geometriska mönster. Detaljerna pryds gärna av kristaller, strass och pärlor. Tillsammans blir det nästan som en tredimensionell effekt på brudklänningen. Det kan gå trender i hur detaljerna ser ut på klänningarna.

Men något som aldrig går ur tiden är stilrena brudklänningar. Stilrent betyder verkligen inte sparsmakat eller tråkigt. Även om brudklänningen är utan detaljerade spetsapplikationer, kan den vara häpnadsväckande vacker. Vilket tyg den är gjord av, hur sömmarna är placerade, hur huden visas – kan ge den där otroliga ”wow-känslan”.

För er brudar som gillar figurnära modeller, har exempelvis Modeca, Bianco Evento och Randy Fenoli dessa läckerbitar i sina kollektioner:


Om det är volym du vill ha, vad sägs om de här tjusiga klänningarna från Ladybird, Sincerity och Morilee?


Är ärmar något som du drömmer om? Ja det går att få i många varianter; se på de här skapelserna:


Axelbandslöst och tidlöst? Såklart finns det även brudklänningar i den här stilen:Oavsett vilken stil du drömmer om, om du redan vet det eller om du vill ha hjälp på vägen med att hitta din brudklänning, så är du varmt välkommen till oss på Wedding Store. Boka tid här för provning.

Stilrena och soliga kramar från oss alla!