Sincerity är klassisk romantik

En av de vackra kollektionerna som ingår under designmärket Justin Alexander är Sincerity. I den här kollektionen ligger fokus på klassiskt, romantiskt och figursmickrande silhuetter. Brudklänningarna brukar överraska med vackra ryggdetaljer, så som genomskinligt tyg för att ge lite extra sensualism till brudens stil på bröllopsdagen.


Sincerity brudklänningar designas för den karismatiska och klassiska bruden som vill känna sig som en prinsessa på sitt alldeles egna sagobröllop. I grunden består Sincerity av klassiska balklänningar, i lättare tyger så som chiffong, tyll och organza men även i satin och mikado, för bruden som vill ha en kunglig elegans.


Utöver alla fantastiska balklänningar så finns det en mängd andra modeller att välja på, till exempel klassisk A-linje modell, kroppsnära och sjöjungfru. Ett flertal av brudklänningarna har vackra spetsärmar som en del av designen. Till brudklänningar som har axelband eller är axelbandslösa, finns även många vackra toppar och boleros som ett komplement till bruden som vill ha lite täckning, under exempelvis vigselceremonin.


Detaljerna på brudklänningarna varierar stort. Finns spetsdetaljer som nästan känns som enkel bomull, finns stora pärlor, mycket glitter, diskret strass, spets över hela klänningarna eller detaljer som framhäver de kvinnliga formerna på ett läckert sätt.


Hos oss på Wedding Store hittar du ett utbud av brudklänningar från Sincerity kollektionen. Din drömklänning kanske finns här?

Varmt välkommen att boka tid här för provning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta just din klänning, är du redo för att uppleva ditt ”Say yes to the dress!” – ögonblick?

Somriga kramar från oss på Wedding Store