Spetstoppar och bolero

Som brud kan man vilja vara lite mer täckt över axlar och armar under själva vigselceremonin eller för den delen att man trivs bättre med att inte visa för mycket hud. Tänk då om bruden hittar en klänning som har axelband eller helt axelbandslös. I många fall går det att sy på ärmar, det kan man prata med sömmerskan om. Men det finns även ett lättare alternativ, som gör att bruden kan variera sin look på bröllopsdagen. Här på Wedding Store har vi ett brett urval av spetstoppar och spetsboleros från Abby Waits, Sincerity och Bianco Evento. Variationen är oändlig, då det finns med långa ärmar, korta ärmar, i ¾ – dels längd, hög hals, båturringning, off shoulder, genomskinliga, väldigt täckande, mycket spetsdetaljer, få spetsdetaljer och så vidare.

Här är ett axplock av de sorter vi har i butiken:

(Klicka på bilderna för att se dem i större version)


(Klicka på bilderna för att se dem i större version)

Oavsett vad du som brud väljer så får dina armar ett mer karaktäristiskt utseende och även de vackra ryggpartierna kommer att dra blickar till sig. Eller vad tycker ni själva?

(Klicka på bilderna för att se dem i större version)

Kom in till oss på Wedding Store, så hjälper vi dig att prova fram den bästa kombinationen med din brudklänning. Boka tid här.

Kram från oss på Wedding Store