Ryggen i fokus

Att hitta den perfekta brudklänningen är en spännande resa. Ofta har bruden en vision om hur hon vill se ut, hur hon ska se ut när hennes blivande ser henne för första gången i brudklänning. Fokus brukar ligga på hur bruden ser ut framifrån men ryggen har blivit viktigare och viktigare. Vissa brudar vill kombinera det oskuldsfulla med det sensuella. En täckt framsida med exempelvis hög halsringning och en öppen rygg kan ge den effekten.


Vissa brudar vill visa upp sin ryggtavla för att de har tränat den hårt, har tatueringar eller helt enkelt tycker att ryggen är vacker. Att visa upp ryggen kan man göra på en mängd sätt. Till exempel helt öppna och genom djupa ryggar.


Är spetstyg som täcker ryggen och bara visar lite hud genom tyget något som lockar? Vad sägs om de här vackra ryggarna:


Knappar längs ryggraden är en tidlös klassiker. Knapparna kan vara täckta med tyg, beströdda med glitter, vara av kristaller, ja finns en mängd alternativ.


Det är kanske en snörning av något slag som lockar mest? Vare sig det är en ren korsettrygg eller enkla band som skapar ett mönster på ryggen, snörning kan se ut på många sätt.


Att försöka välja bilder till ett sådant här blogginlägg är svårt! Finns så många vackra ryggar att visa. Så vi visar ett gäng till här under:
Sugen på att se hur klänningarna ser ut framifrån? Ni hittar alla dessa brudklänningar på vår hemsida, här under Brudklänningar.

Kram från oss på Wedding Store

Psst! Missa inte vår fantastiska sommarrea som börjar vecka 25, måndag den 15:e juni . Vi kommer att ha 40 % rabatt på ALLA klänningar i butiken (ja, inklusive brudklänningar). På grund av de rådande omständigheterna tillåter vi endast ett sällskap åt gången i butiken och det är bokning som gäller. Så boka tid redan nu för din chans att hitta din drömklänning till ett fenomenalt bra pris!