Variation i all oändlighet

Även om allting är upp och ner i dessa tider, så har du kanske ändå en sommarfest eller ett födelsedagskalas att se fram emot? Du har kanske alltid velat ha en multiwrap-klänning? Eller så ser ni framåt och planerar ert bröllop och vill fynda klänningar till era brudtärnor?

Just nu har vi ”ta 3 – betala för 2” på våra multiwrap-klänningar i butiken. Klänningarna är i storlek one-size, de fungerar för ungefär storlek 36-46 (i sifferstorlekar). Färgerna som finns är: Nude, Blush, Puder, Silver, Red, Wine, Royalblue, Lightblue, Peach och Coral. Dessa multiwrap-klänningar säljer vi ut och det finns fåtal kvar av dem i butiken, så det är först till kvarn som gäller.


Här ser ni lite exempel på olika slags knytningar man kan göra med klänningarna. Ser du någon stil som du fastnar lite extra för? Dessa klänningar är perfekta till brudtärnor eftersom tärnorna kan ha samma färg men variera hur klänningen ser ut, efter deras tycke och smak.


En multiwrap-klänning är något som skulle passa bra i alla kvinnors garderober, för exempelvis studentfester, släktträffar, födelsedagskalas. Du kan ha samma klänning till flera tillfällen och det kan nästan se ut som en ny klänning. Olika knytningar och accessoarer kan ändra stilen helt.


Vi kallar klänningen för multiwrap, kallar ni den för något annat? I så fall vad?

Glad Kristi Himmelsfärdsdag från oss på Wedding Store!


Psst! Missa inte vår fantastiska sommarrea som är vecka 25 (15:e -21:a juni) . Vi kommer att ha 40 % rabatt på ALLA klänningar i butiken (ja, inklusive brudklänningar). På grund av de rådande omständigheterna tillåter vi endast ett sällskap åt gången i butiken och det är bokning som gäller. Så boka tid redan nu för din chans att hitta din drömklänning till ett fenomenalt bra pris!