Jakten på brudklänningen

Du har kanske drömt om hur ert bröllop ska se ut, vilket tema ni ska ha, vilka slags dekorationer, hur du ser dig själv som brud. Eller så är du ny i den här världen – oavsett, så säger vi Grattis! När ni har bestämt datum för att gifta er så börjar även den härliga jakten på din brudklänning.

För blivande brudar som får panikkänslor av bara tanken på att hitta sin brudklänning, här kommer lite tips och råd. Först och främst, du ska välja något som du känner dig vacker i. Du ska inte nöja dig med något bara för att du får dig på brudklänningen, för att det är inom budgeten, för att du har fått höra att du ska ha en viss modell. Det här är er stora dag, då er kärlek firas, ni båda ska minnas dagen med värme och glädje.

En bra sak att tänka på är var ni ska gifta er och ha er bröllopsfest. Ska ni till exempelvis ha en kyrklig vigsel med bröllopsfest på en finare restaurang, då kan det passa bra med ärmar och lite mer täckning av något slag på brudklänningen. Vad sägs om någon av de här vackra kreationerna från Bianco Evento?


Ska ni ha er bröllopsfest i en loge med bohemisk och naturnära känsla, då kan en boho-chic brudklänning med utsökta spetsdetaljer vara det perfekta valet, som exempelvis de här från Lillian West:


Något annat som kan vara bra att ha med i funderingarna är om ni ska gifta er på sommaren, hösten, vintern eller våren. Särskilt här i Sverige kan det ju vara lite kyligt tidigt om kvällarna. Om du vill ha en axelbandslös brudklänning, då kan en bolero av något slag fungera fint. Eller en brudklänning med ärmar. Beror på ditt tycke och smak samt om du vill ha något avtagbart eller om du blir så kär i ärmarna att du vill ha dem på under hela er bröllopsdag. Vad sägs om de här skönheterna från Modeca och Bianco Evento?


En annan sak att klura på är om du vill vara en traditionell brud i en klassisk brudklänning. Eller är du mer den sexiga typen i en brudklänning av sjöjungfrumodell? Se på de här läckra brudklänningarna från Enzoani och Kenneth Winston.

Du kanske är en blivande brud som vill ha med lite färg. Idag har många brudklänningar ett undertyg i någon svagt vacker pastellfärg. Utöver detta så finns även exempelvis Abby Waits vackra kreationer, med tyllkjolar i många vackra färger.


Oavsett vilket skede du är i, om du redan vet vad du vill ha eller om du känner panik och inte vet var du ska börja, så finns vi här. Boka tid för provning hos oss på Wedding Store, så guidar vi dig i jakten på din brudklänning. Tillsammans kommer vi att komma fram till din drömklänning, du vet, den där klänningen som får dig att bara vilja ropa högt ”I say Yes to the dress!”

Kram från oss på Wedding Store

Psst! Missa inte vår fantastiska sommarrea som börjar vecka 25 (15:e -21:a juni) . Vi kommer att ha 40 % rabatt på ALLA klänningar i butiken (ja, inklusive brudklänningar). På grund av de rådande omständigheterna tillåter vi endast ett sällskap åt gången i butiken och det är bokning som gäller. Så boka tid redan nu för din chans att hitta din drömklänning till ett fenomenalt bra pris!