Brudbältet – ett vackert fokus på midjan

Accessoarer har alltid varit en viktig del av brudens kompletta look på sin bröllopsdag. De senaste säsongerna så har mer och mer fokus hamnat på brudbälten, det har blivit en integrerad del av bröllopsstylingen. Ett brudbälte kan ge den där lilla extra detaljen som gör att brudklänningen blir personlig och att bruden känner ”nu ser jag mig själv som brud”.Fokus ligger på framsidan men även ryggen kan få ett lyft av ett brudbälte. Det beror på vilken färg du väljer på bältet, om du väljer ett bälte med detaljer hela vägen runt om eller exempelvis hur bältet eller bandet knyts. Vill du ha en enkel siluett som smälter in? Vill du ha en stor rosett? Vill du ge ryggen lite extra uppmärksamhet? Det finns många sätt att ge ryggen lite extra wow-faktor.


Variationerna är oändliga; glittrande blommigt, färger och nyanser, delikat broderi eller enkelt och tidlöst. Ett brudbälte gör att midjan ser smalare ut och framhäver brudens vackra kroppsform. Hos oss på Wedding Store finns ett brett utbud av bälten, bara att prova och hitta just din favorit. Vad sägs om något av de här läckra bältena från Kenneth Winston?Varmt välkommen in till oss på Wedding Store för att hitta din brudklänning och dina accessoarer som förverkligar din drömbild av hur du vill se ut på den stora dagen.

Kram från oss på Wedding Store