Bohemiska sommarbrudar

Att bestämma sig för en viss stil som brud, det kan ge många sömnlösa nätter. Vill du vara en klassisk brud med kunglig elegans? Vill du vara en sexig brud i sjöjungfrumodell och blingiga detaljer? Vill du vara en prinsessa med en kjol som är så stor att du fyller hela kyrkgången? Eller vill du kanske vara en bohemisk gudinna? Är blomkrans i håret, naturnära tema och känslan av en midsommarnattsdröm vad du drömmer om?

Då kan det här blogginlägget ge dig lite mer inspiration åt hur du vill se ut på din stora dag. Vad sägs om någon av dessa vackra brudklänning från Lillian West med utsökta spetsdetaljer, mönster av blommor eller blad, luftiga kjolar och spännande urringningar?


Vad vill du matcha din brudklänning med? Har ni en färg i ert tema som du bara älskar och vill ska synas även i din outfit som brud? Vad sägs om örhängen, halsband och armband som matchar ert tema? Här ser ni några exempel från IOAKU smycken samt Lily and Rose.Hur tänker du ha ditt hår? Ska det vara utsläppt och lite vilt? Flätat med hårsmycken? En uppsättning med blommor? Ja det finns många valmöjligheter, se här:Till sist, vad vill du ha på fötterna? Ska du ha ett par skor under hela dagen och kvällen eller tänker du ha ett par ombytesskor? Är sandaler, öppen tå och avslappnad stil rätt för dig? Eller vill du ha något mer lättsamt som blommiga ballerinaskor?Oavsett om du vet precis vad du vill ha eller om du behöver få prova dig fram till din stil för dagen, så är du varmt välkommen att boka tid hos oss på Wedding Store. Vi hjälper dig att förverkliga din vision av hur du vill se ut på er bröllopsdag.

PS. Missa inte vår fantastiska sommarrea som börjar vecka 25 (15:e -21:a juni) . Vi kommer att ha 40 % rabatt på ALLA klänningar i butiken (ja, inklusive brudklänningar). På grund av de rådande omständigheterna tillåter vi endast ett sällskap åt gången i butiken och det är bokning som gäller. Så boka tid redan nu för din chans att hitta din drömklänning till ett fenomenalt bra pris!

Kram från oss på Wedding Store