Ladybird välkomnas till Wedding Store

Under maj månad är det dags! Då kommer brudklänningar av märket Ladybird till butiken. De blir en del av vårt standardutbud här på Wedding Store. Ladybird har en mängd inriktningar i sina kollektioner, till exempel Princess, Royal, Transparent, Vintage, Colored och Plus size. I det här blogginlägget visar vi upp några smakprov från kommande kollektionerna för 2021. Ser ni något ni fastnar för? Hittar ni er drömklänning? Visst är de fantastiska.


(Klicka på bilderna för att se dem i större version)

Här ser ni en liten del av Ladybirds nuvarande fantastiska Plus size kollektion. Dessa brudklänningar finns att få i upp till storlek 60 och är designade med den kurviga bruden i fokus. En hel del av brudklänningarna har korsettsnörning i ryggen för extra bra passform. Ärmar, urringningar och ryggdetaljer som är smickrande och iögonfallande. Ser du som plus size brud någon du bara vill prova?


(Klicka på bilderna för att se dem i större version)

Brudklänningar från Ladybird tillverkas av utsökta tyger i högsta kvalité. Ett fint kännetecken hos dessa brudklänningar är passformen, som fokuserar på att framhäva brudens kvinnliga former på allra bästa vis. Det finns brudklänningar för den romantiska bruden, för den sexiga bruden, för den klassiska bruden, för den minimalistiska bruden, för den bohemiska bruden, ja mer eller mindre alla typer av brudar.


Hoppas att ni är lika förtjusta och spända som vi är över att vi tar in ett nytt märke i butiken! Allt för att våra brudar ska hitta sin drömklänning hos oss. Som alltid, så är ni varmt välkomna att boka tid för en provning.

Njut (med avstånd till varandra) i vårsolen!

Våriga kramar från oss på Wedding Store