Trenden som håller på att bli en klassiker – tvådelad brudklänning

Dagens brudklänningar kan se ut precis hur som helst. Traditionen med en klassisk vit brudklänning kommer alltid att finnas kvar. Sen vilken stil det är på klänningen, det kan variera stort. Det finns enkel och minimalistisk, romantisk spets, bohemisk, prinsessa, balklänning, sexigt tight, ja vad än som passar bruden.

En trend som har funnits några år och som håller på att bli en ny klassiker, är att ha en tvådelad brudklänning. Alltså en topp av något slag och en kjol. Variationen är oändlig. Bruden kan välja att ha en body under en härligt stor tyllkjol, en crop-top till en enkel kjol, ett linne till en färgglad kjol, en långärmad läcker spetstopp till en elegant kjol.

(Klicka på bilderna för att se dem i större storlek)

Här på Wedding Store finns ett stort utbud av vackra och läckra toppar från exempelvis Abby Waits, Bianco Evento och Modeca. Många modeller finns med utsökta spetsdetaljer, djupa ryggar och vackra knappar. Välj mellan smala axelband, holkärm, vida ärmar, långa ärmar – som sagt, valfriheten är bred.


(Klicka på bilderna för att se dem i större storlek)

Här under ser ni vår brud Maria, i en body från Abby Waits, hon ville ha med knäppning i ryggen och det ordnade vi åt henne. Att skräddarsy detaljer hjälper vi gärna till med, för oss är det viktiga att du som brud hittar din drömklänning.

(Klicka på bilderna för att se dem i större storlek)

Att ha en överdel i vitt och en kjol i färg blir mer och mer vanligt idag. Wedding Store rekommenderar varmt kollektionerna från Abby Waits. Utöver klassiker i vita nyanser, så kan bruden välja på vackra pastellfärger som ger en liten extra touch till brudklänningen. Välj till exempel mellan Elfenben, Cloud, Stone och Nude.


(Klicka på bilderna för att se dem i större storlek)

Vill bruden ha en färgstark kjol, så finns även det i vårt sortiment. Vilken färg gillar du? Har du en favoritfärg som du alltid har drömt om att gifta dig i? Kom in till Wedding Store på drop-in eller boka en provning, så hittar vi kombinationen som gör att du känner dig som världens vackraste brud på er bröllopsdag.

Färgglada hälsningar från oss på Wedding Store