Skorna då? Vilken stil passar dig?

Vissa brudar hittar sina drömskor och försöker att hitta brudklänningen som matchar skorna. De flesta väljer först sin brudklänning och sen börjar jakten på de perfekta bröllopsskorna. Vilken modell ska det vara? Ska de ha hög klack, smal klack, vara ballerina, ha någon färg – men vilken färg ska det vara då?


Det är viktigt att du har med dig de skorna du ska ha på din bröllopsdag, när det är dags för sömnadsändringar av din brudklänning. Sömmerskan behöver veta hur mycket hon ska lägga upp din brudklänning, så att det passar just dig, har du höga klackar – så vill du inte att klänningen blir för kort, har du platta eller låga klackar – då vill du inte känna det som att du går och snubblar på din vackra brudklänning.


Ja skor kan vara en djungel det med men ta det lugnt. Hos oss på Wedding Store så har vi ett brett urval av skor att prova och/ eller köpa med din brudklänning. Vi har skor från exempelvis Avalia Shoes och Elsa Colored Shoes. Gillar du en viss färg eller nyans som du inte hittar skor i? Då kan vi tipsa om Elsa Colored Shoes som kan färga in en vit sko till exakt den nyans du vill, allt för att du ska få vara just den bruden du drömmer om på din stora dag.


En av de viktigaste sakerna att tänka på är just klacken, hur den ska se ut och vad du som brud är bekväm med. För du behöver vara bekväm i dina brudskor. Förutom brudklänningen så är skorna en viktig bit i fotograferingar. Många brudar vill gärna visa upp sina skor och många fotografer tycker att det är charmigt att fånga personligheten i skorna.

Pumps med taxklackar eller franska klackar är en lägre variant än exempelvis stilettklackar.Skor med kilklack är ett fint alternativ för brudar som inte är så vana att gå i högklackat men ändå vill ha höjd på sin bröllopsdag. Även olika slags ankelboots eller stövletter kan ge en lite mer stabil känsla men ändå ha den där brudkänslan.

För bruden som är van att gå i höga skor, så finns det självfallet en mängd alternativ. Det finns breda klackar, det finns stilettklackar, det finns med band runt ankeln, det finns med peep-toe, ja beskrivningarna kan fortsätta i all oändlighet. Viktigt med så här pass höga skor är längden på din brudklänning anpassas, så att den inte blir för kort.

Ballerina, sandaletter eller sneakers har blivit mer och mer vanligt hos dagens blivande brudar. Många kvinnor trivs bäst i sneakers, ballerina eller skor med platå sula. Det är en bekväm typ av sko som bruden kan ha hela dagen och kvällen, dansa loss i och bara njuta av den stora dagen.

Det är bara fantasin som sätter gränser för hur just dina brudskor ska se ut. Du kanske vill ha ett par klassiska pumps till vigsel och middagen men efteråt vill du byta om till ett par härliga sneakers att dansa loss i? Oavsett vad du tänker dig, så hjälper vi på Wedding Store dig att hitta skorna som matchar din brudklänning. Välkommen!

Kram från oss på Wedding Store