Härligt påskerbjudande från oss till dig!

Vad sägs om ett påskägg från Wedding Store? I dessa tider då allt vänds upp och ner, vill vi på Wedding Store hålla humöret uppe och blicka framåt. Det kommer att lugna ner sig med tiden, vi kommer att kunna drömma om bröllop igen. Då passar det väl alldeles utmärkt med ett härligt påskerbjudande från oss. För varje 5000:- som du handlar brudklänning för laddar vi ett presentkort på 1000:- som gäller på allt i butiken och kan användas under hela 2020. Gäller vid köp av brudklänning mellan den 6/4-6/6. Presentkortet kan nyttjas på samtliga festklänningar, accessoarer, skor, slöjor, smycken, väskor ja ALLT helt enkelt!(Ett litet smakprov av allt fint vi har i butiken)

Så om du köper för:
* 5000:- får du presentkort på 1000:-
* 10.000:- presentkort på 2000:-
* 15.000:- presentkort på 3000:- osv.
Presentkortet gäller på varor till ordinarie pris. Kan inte kombineras med andra erbjudande eller nedsatta varor.

Kom på drop-in (i mån av tid) eller boka tid här, så hjälper vi dig att hitta din brudklänning som förverkligar din dröm om hur du vill ser ut på er stora dag.

Varma påsk-kramar från oss på Wedding Store