Är Vintage och Boho Chic din stil? Då kan Lillian West vara din designer!

Brudklänningar från designern Lillian West kännetecknas av en modern och romantisk Vintage-känsla. För varje säsong utvecklas kollektionen med nya vackra bröllopsklänningar som kan beskrivas som lätta, eteriska, Boho Chic, Boho Luxery eller Luxery Boho.

(Klicka på bilderna för att se dem i större version)

Den senaste kollektionen är designad med ljusa, luftiga och avslappnade tyger, mycket spets och vackra detaljer. Detaljerna ger ofta en känsla av tredimensionella effekter, vilket höjer wow-känslan i brudklänningarna. För bruden som vill ha något lite extra, så finns möjligheten, på många av brudklänningarna att välja en underton på klänningen. Nude och softblush kan göra att alla detaljer och tyger förstärks av varandra och att den tredimensionella effekten blir ännu tydligare.

(Klicka på bilderna för att se dem i större version)

När trenden Boho Chic kom, började det med en nedtonad och lite enkel design. Men inför 2020 har trenden utvecklats med glamourösa spetsar, unika modeller, lite bling och glitter. Det är det som numera kan kallas för Boho Luxery eller Luxery Boho.

(Klicka på bilderna för att se dem i större version)

Vill du som brud ha en lite mer avskalad brudklänning så kan du alltid skapa din personliga look med våra accessoarer, så som smycken, brudbälten, spetstoppar, slöjor och skor. Hos oss på Wedding Store så hittar du ett härligt urval av brudklänningar från Lillian West. Boka din tid för provning idag, så hjälper vi dig att välja just din drömklänning.

Kram från oss på Wedding Store