Kenneth Winston skapar brudklänningar för den extravaganta bruden

Ett av våra märken på brudklänningar i butiken är den amerikanske designern Kenneth Winston. Kännetecken för brudklänningar från Kenneth Winston är utsökt spets, vackra figurnära siluetter och Swarovskikristaller. Självfallet finns det även utsökta brudklänningar i A-linje modell och i den mer dramatiska modellen balklänning med sina stora kjolar.
Stort fokus ligger på de noga utvalda detaljerna, så som pärlor, kristaller och spetsmönster. Brudklänningar finns i storlekarna 2 -28 (amerikanska storlekar) och de kan även skräddarsys till rätt storlek för bruden.

Även om en brud oftast börjar med att prova brudklänningar som är åt det traditionella och kanske lite försiktiga hållet, så när hon provar en extravagant brudklänning så brukar hon bli fast. Idag vill många brudar imponera och ge sin blivande samt sina gäster den där ”wow- effekten”. Det kan hon verkligen lyckas med i en brudklänning från Kenneth Winston.

Kollektionerna Kenneth Winston, Ella Rosa, Gallery och Femme har något för den moderna bruden som vill vara i ett glammigt fokus. Den förstnämnda kollektionen har en tidlös anda som varvas med moderna detaljer. Finns brudklänningar som passar den traditionella bruden och även för den moderna bruden som vill ha något lite mer trendigt.

(Klicka på bilderna för att se brudklänningarna i större version)

Ella Rosa fokuserar mer på det drömska och feminina med brudklänningar i rakare och mer figurnära modeller, så som sjöjungfru brudklänningar. Men även något för den moderna prinsessan. En modern touch på den traditionella stilen.

(Klicka på bilderna för att se brudklänningarna i större version)

Den tredje kollektionen, Gallery, har ett genomgående tema av enkelhet och modern känsla. Brudklänningarna ur denna kollektion passar ofta väl för ett utomhusbröllop, då stilen känns ljus och bekväm.

Klicka på bilderna för att se brudklänningarna i större version)

Femme är kollektionen för den kurviga bruden. Fokus ligger kring att bruden ska känna sig vacker och självsäker. Det finns en mängd alternativ i modeller, stilar och ärmar, tanken är att alla plus-size brudar ska kunna hitta sin drömklänning. Den här designern är tydlig med att alla brudklänningar kan skräddarsys efter brudens storlek.

Klicka på bilderna för att se brudklänningarna i större version)

Vill du vara en het brud i lyxförpackning så boka tid hos oss på Wedding Store, så hjälper vi dig att hitta just din brudklänning.

Extravaganta kramar från oss på Wedding Store