Bröllopsfeber – mässa i Malmö

Under helgen som var, den 8-9 februari stod vi på Bröllopsfebers bröllopsmässa i Malmö. Det var två fullpackade dagar med massor av besökare. Vår monter väckte uppmärksamhet med de vackra kreationerna som vi hade med oss från Abby Waits och Kenneth Winston. Abby Waits fortsätter med sina mjuka böljande tyger och lätta färgnyanser, för bruden som vill ha något annat än det traditionella. Kenneth Winston har skapat en fantastisk ”over-the-top” kollektion med klänningar som pryds av vackra spetsdetaljer, glitter och glam, för bruden som vill skina extra mycket på sin bröllopsdag.En höjdare som fick många att få ett ”villhöver”- moment var de glittriga skorna från Elsa Coloured Shoes. Vi kommer att ha dem i butiken med fler färger, så som rosaglittriga, silverglittriga, ivory/ lace, sammet blush och guldglittriga. Skorna finns även i halvstorlekar om det önskas. Bilder kommer på de nya modellerna på vårt Instagramkonto @weddingstoremalmo. Skorna kostar 1200 kr/ par.På mässan var vi självklart med på modevisningen både under lördagen och söndagen och våra modeller blev varmt uppskattade av er som var där och njöt av showen. Såg ni något särskilt som ni gillade? Hör av er, boka provning eller kom på drop-in (i mån av tid), så hjälper vi er att hitta det ni letar efter.


Nu längtar vi efter varmare tider och att få hjälpa fler brudar att säga ”Yes to the Dress!”

Kram från oss på Wedding Store