Abby Waits- lite inspiration.

Hej gänget. Här kommer lite inspirationsbilder från svenska märket Abby Waits. Klänningarna är inte bara ljuvliga att se på, de är enormt sköna och bekväma! Det är verkligen något som våra brudar uppskattat, så att de kunnat känna sig vackra hela dagen, men också kunnat röra sig och känna sig avslappnade under hela den långa, STORA, dagen. Titta här bara…… några bilder att drömma sig bort med.

Är det så att du gillar en viss underdel, men vill ha en annan top- och kanske i en annan färg än som visas- så går det oftast att skapa. Korta eller förlänga en ärm, stänga eller öppna upp en ringning, lägga till eller ta bort band och spetsar…… Ja, valmöjligheterna är många.

Vi på Wedding Store finns här för att hjälpa dig att skapa just DIN drömklänning från Abby Waits. Och nu i dagarna tre är dessutom designteknikern Dajana på plats för att kunna hjälpa dig. Vi har några lediga tider kvar- så se till att en av dem blir din. Ring eller maila oss, så bokar vi in dig. Ta gärna med en väninna eller blivande tärna!

KRAM

Bella & Johanna