Abby Waits On Tour

Och nästa stop- ÄR HOS OSS

Hej alla blivande brudar!!! Vet ni, Wedding Store har fått den stora äran att bjuda in utvalda blivande brudar att prova den omtalade kollektionen ”Vibrations” nu under Abby Waits trunkshow! På plats finns Abby Waits designtekniker Dajana som hjälper till att skapa just din drömklänning! Vi serverar tilltugg och dricka, så ta med en vän att och dela upplevelsen!

Ni får även goodiebags med bland annat senaste numret av Bröllopsmagasinet och 10% rabatt på hela sortimentet från Abby Waits. Boka en tid genom att maila oss, eller ring.

Dajana kommer kunna hjälpa er att göra de mönsterändringar som passar just dig bäst och som du vill ha. Allt från modeller, spetsar, underkjolar, och olika typer av tyger- och färger. Ett tillfälle du bara inte får missa om du går i bröllopsklänningstankar!

Vi längtar sååå efter att få välkomna just dig in i butiken, och hjälpa dig komma närmare ditt YES to your DRESS!

Kram

Bella & Johanna