Sjöjungfrumodellen!

Modellen som många drömmer om och som passar nästan alla kroppsformer! Vi pratar såklart om modellen som kallas mermaid eller sjöjungfrumodellen. Den här brudklänningen påminner om formen på en sjöjungfru, där av namnet. Det är en klänningsmodell som kräver lite mer av sin bärarinna än de andra bröllopsklänningarna eftersom den är väldigt figurnära.

Mermaidklänningen är tight upptill, figursydd över höfterna, och vid knäna viker klänningen ut sig ner mot fötterna. Den här klänningsmodellen passar både långa och korta brudar som vill framhäva sin figur. En klänning med attityd som förstärks med en halvlång slöja. Modellen finns både med dekorativa korsett-snörningar eller dragkedja med knappar som följer svanken och ner. Vi ser även en trend i att knapparna följer hela vägen ner till slutet av släpet, vilket ger en otroligt pampig entré mot altargången. Våga prova och glöm inte att ha ett öppet sinne när du provar brudklänning!

Enzoani

Trés Chic bridalwear

Morilee