Börja leta brudklänning!

Att välja brudklänning är en spännande resa både för dig och dina närmsta! En god första regel att tänka på när du letar efter din brudklänning är att utgå från din kroppsform och din hudton. Det är viktigt att din klänning har en bra passform och passar just din figur. Bröllopsklänningen är inte vilken klänning som helst. Den ska sitta perfekt och  framhäva ditt vackraste jag!


Börja i tid med att leta klänning då många av våra märken tar cirka 4-5 månader att få hem om vi saknar din storlek eller färg. Beställer du klänningen med leverans i högsäsong maj-aug kan du även räkna med några veckors väntetid hos sömmerskan. Om du tex gifter dig i maj ska du senast beställa din klänning i oktober året innan. Självklart kan vi få fram klänningarna snabbare genom express-leverans som kostar lite extra. Så vårt bästa råd och tips är att vara ute i god tid!


När du kommer till oss på Wedding Store och provar brudklänning för första gången guidar vi dig genom de olika modellerna. Det är väl värt att pröva flera olika modeller för att få en känsla av vad som är rätt just för dig.  Undersök vilka märken som tilltalar dig och vilken stil som passar till bröllopet. I nästa blogg inlägg kommer vi börja med att guida dig igenom de olika typerna av bröllopsklänningar.