Abby Waits

Bakom storsuccén Abby Waits står den svenska designern Louice Hedin. Med sin fingertoppskänsla för skandinavisk design blev hon årets mest efterfrågade designer! Hennes unika sätt att skapa brudklänningar gör Abby Waits till ett signum och är här för att stanna. Wedding Store är stolt att ha brudklänningar från Abby Waits i butiken. Varmt välkommen att besöka butiken för att ta del av kollektionen samt att boka tid!

Brudklänningarna är lätta, följsamma och ger en känsla av frihet som tilltalar kunden. Varje del i klänningen är skapad för att ge den rätta känslan och med sina noga utvalda material sätts prägeln på klänningen och skiljer sig från mängden.

Från den första kollektionen ligger en hel del favoriter kvar och vi kallar de
redan klassiker och modellen 1808 Belle kommer alltid att förbli en sådan.
Njut av sammansättningen av färgerna nude, cloud och stone som tillsammans med spetsarna i ljuvaste färgen ivory utgör en oslagbar kombination.Vivid Sky collection är hennes senaste kollektion.

Hennes senaste Vivid Sky kollektion 2019 beskriver hon som:

”From the deapth of the earth through the colors of the sky. Carefully selected fabrics and handpicked laces from all over the world Abby Waits moulds together clouds and transform it into a dream so vivid it takes you away from the moment and into another”

Vivid skapar stor nyfikenhet och förväntan. Man känner hur modellerna växer och tar plats på marknaden. Friheten att låta få kunden skapa sin egen drömklänning är något helt unikt och vackert. Med välsittande toppar och följsamma kjolar kan kombinationerna bli oändliga och passa alla sorters kvinnor. Välkommen in i Abby Waits värld där materialen blir levande och drömmarna blir verklighet.