Wedding Stores nya bloggare!

Hej alla läsare,

Victoria heter jag, 23 år gammal och har fått äran att jobba på Wedding Store! Att jag valde att jobba här är på grund av mitt stora intresse för bröllop men också för att få uppleva all glädje, kunskap och äventyr. Det är både en glädje att få jobba här samt att få följa med kunderna på deras stora resa med att finna den vackraste klänningen. Vi alla belyser olika skönheter och du ska trivas med dig själv som kommer vara den viktigaste strålkastaren under din bröllopsdag med din klänning. Mitt stora mål är att bli bröllopskoordinator. Min utbildningsbakgrund är naturvetenskap och jag är därför medveten om att resan till en bröllopsplanerare är lång men det är inget som lär stoppa mig utan det handlar om viljan. Därav är jag tacksam att få jobba här och få in så mycket kunskap om kundbemötande, valen till brudklänningar och senare kunna lämna kunden nöjd och belåten för sin stora dag. Jag är tacksam för att jobbet ger mig väldigt mycket inspiration, tankar, ”träning” på viktiga saker man ska tänka på samtidigt att få höra om olika kunders bröllop. Min stora kreativa, hjälpsamma och planerings intresserade egenskaper vill gärna blomma ut samt bara få uppleva resan för hur ett bröllop blir förverkligad. Jag tror på hårt arbete med glädje och kärlek som ingrediens och stor passion. Denna bloggen lär skrivas med mycket inspiration i fingertopparna och med mycket glädje! Väl mött så ser jag samt Wedding Store fram emot att förverkliga era drömmar. Den glädjen är obeskrivlig. Kram ? ?