Enzoani

Enzoani är ett varumärke som vi har på Wedding Store. Deras brudklänningar representerar en traditionell och en modern europeisk stil med vackra handgjorda klänningar. Det är ett märke som har blivit ett av de mest eftersökta på grund av deras engagemang till olika stilar, enastående kvalitéer och framför allt en passform och dekorering likt ingen annan. Enzoani, Blue by Enzoani och Beautiful Bridal collection är namnen på deras kollektioner.

Blue by Enzoani

Think crystal buttons, Chantilly lace and beautiful beading; the contemporary wedding dresses from Blue by Enzoani are everything a modern bride could want, and more. 

Beautiful Bridal

The style of Beautiful wedding dresses evokes understated elegance. Think delicate detailing, romantic designs and silhouettes to suit all figures.

Enzoani använder sig av lyxiga tyger och utomordentliga pärlbroderier för att framhäva brudens skönhet. Klänningarna är fyllda av romantik samt elegans. Enzoani har ända sedan deras lansering erbjudit brudar ett unikt utbud av bröllopsklänningar anpassade efter mode. Deras brudklänningar är med noggrannhet skapade för brudar som längtar efter lyx inför deras stora dag. Wedding Store presenterar stolt som ensam återförsäljare i Malmö Enzoani 2020 just för dig!

☑️ EXCLUSIVE RETAILER in Malmo
☑️ VIP in Wedding Store

Ni är varmt välkomna till butiken för mer information eller ring 040-44 81 19.