London Bridal Fashion Week ?

√Ąnnu en h√§rlig vecka och vi v√§lkomnar p√•sken

Under slutet av mars månad begav sig Wedding Store till London för London Bridal Fashion Week! Utställare från stora delar av världen och besökare från över 40 länder välkomnade oss för en helg fylld med det senaste från bröllopsvärlden. Där möttes vi bland annat av brudklänningar från Lillian West, Sincerity och Enzoani med sina kollektioner Blue och Beautiful!

LKollektionen från Lillian West har en romantisk Vintage inspiration. Passar perfekt för bruden som letar efter den bohemiska looken.

Wedding Store träffade Enzoani på mässan som är ett av våra exklusiva märken som vi har i butiken. Enzoani kan beskrivas som förtrollande, elegant och eklektisk. Wedding Store är numera exklusiv retailer i Malmö för deras nya kollektion 2020 just för er!!

Sincerity är en klassisk och romantisk kollektion med fokus på figur smickrande silhuetter, i ögonfallande vackra ryggar och intressanta detaljer. Klänningarna från Sinceritys kollektion får alla brudar att känna sig som en prinsessa. Deras senaste kollektion Sincerity Bridal Spring 2019 Collection beskrivs som väldigt sagolikt samt hyllar prinsessan inuti en.

Morilee är ett annat märke av designern Madeline Gardner. När hon designar sina klänningar så skapas magi! Morilees kollektion har fokus på detaljer. Med år av erfarenhet bemästrar Madeleine Gardner konsten av att få till en perfekt passform till fulländning. Vilken typ av modell du än söker finner du den i Morilees stora kollektioner.

För den kurviga bruden som letar efter en klänning som smickrar hennes kurviga kropp perfekt är Julietta med den ultimata blandningen av elegans och glamour det rätta valet.

Lämna ett svar