London Bridal Fashion Week ?

Ännu en hĂ€rlig vecka och vi vĂ€lkomnar pĂ„sken

Under slutet av mars mÄnad begav sig Wedding Store till London för London Bridal Fashion Week! UtstÀllare frÄn stora delar av vÀrlden och besökare frÄn över 40 lÀnder vÀlkomnade oss för en helg fylld med det senaste frÄn bröllopsvÀrlden. DÀr möttes vi bland annat av brudklÀnningar frÄn Lillian West, Sincerity och Enzoani med sina kollektioner Blue och Beautiful!

LKollektionen frÄn Lillian West har en romantisk Vintage inspiration. Passar perfekt för bruden som letar efter den bohemiska looken.

Wedding Store trÀffade Enzoani pÄ mÀssan som Àr ett av vÄra exklusiva mÀrken som vi har i butiken. Enzoani kan beskrivas som förtrollande, elegant och eklektisk. Wedding Store Àr numera exklusiv retailer i Malmö för deras nya kollektion 2020 just för er!!

Sincerity Àr en klassisk och romantisk kollektion med fokus pÄ figur smickrande silhuetter, i ögonfallande vackra ryggar och intressanta detaljer. KlÀnningarna frÄn Sinceritys kollektion fÄr alla brudar att kÀnna sig som en prinsessa. Deras senaste kollektion Sincerity Bridal Spring 2019 Collection beskrivs som vÀldigt sagolikt samt hyllar prinsessan inuti en.

Morilee Àr ett annat mÀrke av designern Madeline Gardner. NÀr hon designar sina klÀnningar sÄ skapas magi! Morilees kollektion har fokus pÄ detaljer. Med Är av erfarenhet bemÀstrar Madeleine Gardner konsten av att fÄ till en perfekt passform till fullÀndning. Vilken typ av modell du Àn söker finner du den i Morilees stora kollektioner.

För den kurviga bruden som letar efter en klÀnning som smickrar hennes kurviga kropp perfekt Àr Julietta med den ultimata blandningen av elegans och glamour det rÀtta valet.

LĂ€mna ett svar