Trunkshow Pnina Tornai hos Weddingstore

För första gången i Sverige i Malmö, hos Wedding Store, kommer förmodligen en av världens främsta designer att visa upp sin nya kollektion! Vi välkomnar SAY-YES-TO-THE-DRESS stjärnan Pnina Tornai med kollektionen P by Pnina Tornai 2021 till Wedding Store! 

Pnina Tornai är en världskänd designer av hot couture brudklänningar. Vi känner främst igen hennes utsökta kreationer och hennes härliga personlighet från TLC:s “Say yes to the dress”, där Pnina Tornai är en av de exklusiva designers som finns på Kleinfeld Bridal Salon i New York. När Pnina skapade kollektionen P by Pnina Tornai hade hon Europa som målgrupp. Klänningarnas karaktär fick en skandinavisk look i klassisk Pnina design! 

https://weddingstoremalmo.se/klanningar/brudklanningar/p-by-pnina-tornai/Trunkshow hos Weddingstore Malmö
Vi tar endast emot bokade besök dessa dagar. Anmälan görs via mejl där du skriver dag och tid som passar dig bäst. Max en person som medföljande sällskap. 

Fre 29/10 kl.11-20
Lör 30/10 kl.10-18
Sön 31/10 kl.12-16

Lättare tilltugg och bubbel serveras under Trunkshowen. Alla som bokar en provning får även en goodiebag. 

Vill du bli en Pnina brud? US TV Network söker brudar i Sverige för inspelning av ett program. Meddela oss om du är intresserad så ordnar vi ett videosamtal där DU får prata med Pnina live!

P for Pose, P for Pink, P for Perfect, P for Passion, P for Peaceful, P for Playful, P for Partnership, P for Patchouli, P for Priceless, P for Plus-one, P for Presence, P for Power, P for Pride, P for Pleasure, P for Pure, P for Precious, P for Party, P for Princess, P for Pretty, P for Peonies, P for Particular, P for People, P for Picture, P for Performance, P for Pop, P for Paradise…
P for Pnina Tornai.
Love,