Bridal Amsterdam event✨

Nytt år och många fina mässor väntar runt hörnet! Första mässan 2019 som Wedding Store fick äran att ta del av var Bridal Amsterdam Event. En inspirerande miljö där ögonen faller för de senaste designen inom brudklänningarna och många roliga möten mellan leverantörer, inköpare och designers som det amerikanska designern Randy Fenoli, den franska märket Herve Paris och Modeca som är från Holland.

En stor nyhet från mässan, förutom att självaste Randy Fenoli från sin egen show say yes to the dress, var att han presenterade sin nya kollektion Silver Springs Collection. Randy Fenoli är en välkänd man inom bröllopsvärlden och hans stora förmåga är att lyfta upp och göra en brud starkare inför sit val att välja sin viktigaste klänning i livet. Silver Springs Collection är en kollektion som är inspirerad för alla! En kollektion som är rik på vackra lyxiga material, detaljerad spets, följsamt mjuk tyll och dekorativa blommor. En kollektion som uttrycker kärleken för detaljer på en klänning. Wedding Store är numera Exclusive Retailer i södra Sverige och större delar av Köpenhamns området för Randy Fenoli. Detta innebär ett stort och brett sortiment av hans kollektioner. Ni är välkomna att besöka Wedding Store för att ta del av kollektionen samt att boka tid. Man kan boka tid för standard provning i butiken kostnadsfritt eller VIP-provning. Mer information på våran hemsida! ⚜️

Modeca bridal, från Holland, är också en stor favorit med inslag av romantik samt boho. Detta är en kollektion som presenterar sann själ av Modeca Bridal med inslag av lyx och drömmar. Designern bakom succékollektionen är självaste Alden Misolas. Wedding Store har fått äran att träffa honom och fått välja att köpa in klänningar. Ett smakprov av vissa klänningar lär komma nu i juni och mycket till hösten. Detta får ni inte missa!

Modecas egen succédesigner Alden Misolas.
Modecas egen succédesigner Alden Misolas

Det franska märket Herve Paris var också närvarande under mässan och deras koncept handlar mycket om att utstråla boho, vintage och destination! För de som är intresserade av kollektionen så är det bara kolla in klippet nedan och med beundran välja att resa sig bort en stund. ?

En av Herve Paris klänningar.